Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó lakóövezeti telek Nadap

8097 Nadap

49.9 M Ft

30 802 Ft /m2

  • Telekterület:

    1620 m2

Eladó lakóövezeti telek Nadap
1 / 7
  • Eladó lakóövezeti telek Nadap
  • Eladó lakóövezeti telek Nadap
  • Eladó lakóövezeti telek Nadap
  • Eladó lakóövezeti telek Nadap
  • Eladó lakóövezeti telek Nadap
  • Eladó lakóövezeti telek Nadap
  • Eladó lakóövezeti telek Nadap
Közvetítői azonosító: TK047076-4663824
Azonosító: 594528

Paraméterek:

  • vezetékes gáz az utcában
  • vezetékes víz telken belül
  • villany az utcában
  • csatorna telken belül

Leírás:

Nadap egy igazi gyöngyszem a Velencei-tó közelében, ahol a természetközeli életmód kedvelőinek minden szükséges feltétel adott a kikapcsolódáshoz és a nyugalomhoz. A község csodálatos környezetet kínál sétautakkal, kerékpárutakkal és vízi sportolási lehetőségekkel egybekötve. Nadap közelében található továbbá több híres termál- és wellness központ, amely kiváló kirándulási lehetőségeket biztosít az egész család számára. Ha Ön egy csendes, békés helyen keresi álmai otthonát, ahol a természet szépsége mindennapjait színesíti, Nadap tökéletes választás lehet.Ez a telek tökéletes választás azoknak, akik egy saját otthon megteremtésére vágyakoznak, mely a nyugalom és a természet közelségét kínálja, miközben kiváló panorámát nyújt a Velencei-tóra. Az építési terveknek köszönhetően könnyedén elképzelhetővé válik, hogy az új tulajdonos milyen otthont hozhat létre ezen a különleges helyszínen.Fedezze fel ezt az eladó, egyedülálló lehetőséget, mely a csodálatos panorámával rendelkező, 1 620 négyzetméteres telek a Velencei-tóra.A telek építési tervrajzokkal és látványtervekkel együtt kerül értékesítésre, ami egy tervezett, összesen 244 négyzetméteres bruttó alapterületű, emeletes családi ház megvalósítását teszi lehetővé.A helyi szabályozások figyelembevételével meghatározott építési előírások szerint:- a beépítési százalék maximum 15%- a szintterületi mutató 0,2,- a kötelező zöldterület nagysága a teljes terület 50%-a,- míg az építési magasság maximális értéke 5 méter.A környéken kizárólag új építésű ingatlanok találhatók, ami emeli a terület presztízsét és értékét.A telek elhelyezkedése ideális azok számára, akik szeretnének távol lenni a város zajától, ugyanakkor könnyen elérhető távolságban keresik a hétköznapi szolgáltatásokat. A környék biztonságos és barátságos közösséggel rendelkezik, ahol a új építésű házak és a gondosan karbantartott környezet kiváló életminőséget ígérnek az itt lakóknak.További információval kapcsolatosan várom hívását!

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Mike Mariann

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]